Wysłany: 2008-06-14, 16:11 [Oddam] Psa
Moja suczka urodziła tydzień temu dwa pieski: brązowy, czarny. Oba nierasowe, lecz ładne i słodkie. Z pewnością można być z nich zadowolonym. Skontaktujcie się szybko, gdyż długo nie mam zamiaru trzymać ich w domu ze względu na bałagan (trzy psy to już coś).
_________________ Tanie wino jest dobre bo jest tanie i dobre
Wiek: 29 Dołączyła: 02 Mar 2008 Posty: 387 Skąd: Krakuuufff
Wysłany: 2008-06-17, 17:26
Ale przecież BUBA TO JEST GWIAZDA JU TJUBA -rym;)
Jak to "oddać" ?? Gdzie ?? Komu ?? i pierjeda wsjewoj DLACZEGO ??
Teraz się tłumacz...Gdzie odpowiedzialność ??
MPO wybacz za spam w Twoim temacie - z czasem się przyzwyczaisz...
_________________ To Nie Szare Komórki...To Kolorowe Jarmarki...i Rudo...i Zielono...
Czy to jest ten mini-szczur z filmiku? Oddaj go mnie, znam paru wietnamców, oni lubią takie stworzonka...
_________________ Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. [...] Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Wysłany: 2008-06-17, 19:41
Tusiek, wytłumaczyć Ci sie moge prywatnie by gg. A zresztą w skrócie:
- nie mieszkam z kobietą
- dostałem nową robote i w pewnym sensie szybko awansowałem
- nie ma mnie czasem trzy doby w chałupie
...czyli generalnie wybór był taki - albo siedzieć w domu i opiekować sie psem albo rozwijać sie zawodowo :/... a bez pracy nie ma kołaczy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum